Editura Solomon
View Gallery

Data apariției: 04/06/2015

PE STOC

Editura Solomon

34.40 LEI

REDUS DE LA 43 LEI

cumpara

Comandă direct la telefon/WhatsApp 0725 356 750 sau la email office@editurasolomon.ro
Cost transport curier rapid: 6,5 lei în București, 12,90 lei național pentru coletele de până într-un kg și 14.50 lei național pentru coletele ce depășesc 1 kg. Prețurile nu conțin TVA. Livrarea se face în maxim două zile lucrătoare.

Răsfoiește
420
978-606-93749-7-9

Descriere

Cuvintele sunt mijlocul de transport cu care te voi trimite într-o călătorie în timp: vei păși cu emoție pe treptele Facultății de Drept a Universității din București pentru înscriere și, odată admis, vei urmări dansul neuronilor studenților, care joacă Ciuleandra la fiecare seminar, vei bâjbâi prin întunericul nopților albe dinaintea examenelor și te vei plimba pe drumul pavat cu îndoieli, speranță și extaz.

Fie că ești licean și vrei să afli dacă ți se potrivește dreptul, fie că ești deja student și îți dorești să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă, cartea asta e pentru tine. În aceeași măsură, cei ce au absolvit facultatea își pot aminti cu drag de perioada studenției, când simți că ești centrul Universului, iar grijile mărunte par de dimensiunea unor planete.

Descoperă toate gândurile, experienţele studențești, dorinţele, metodele de procrastinare, nisipul din Vamă şi sesiunile psihedelice din cei patru ani de facultate, presărate cu o tentativă de umor și sinceritate în formă continuată.

Review-uri (3)

3 Reviews

 1. Magda
  Magda27/02/2016 at 1:13 pm

  O lectura potrivita pentru oricine. Nu conteaza varsta, sexul, statutul social si nici locul in care esti atunci cand pui mana pe cartea asta.
  Citeste-o, lasa-ti imaginatia sa te poarte pe bancile unui amfiteatru, simte-te ca la 20 de ani.

 2. Victoria-Florina Antal
  Victoria-Florina Antal27/03/2016 at 9:58 am

  Servus Raluca,
  tocmai am terminat de citit cartea ta si iti spun sincer ca mi-a placut fff mult , am ras si am plans … ! desi am terminat facultatea acum 20 de ani , am retrait acei ani in paginile cartii tale. O carte pe care am recomandat-o cu caldura prietenilor mei ! Felicitari ! te imbratisez, Florina

 3. Victoria-Florina Antal
  Victoria-Florina Antal27/03/2016 at 10:00 am

  Minunat, felicitari , continua sa scrii carti , esti foarte talentata!

Lasă un comentariu

Rate this by clicking a star below: